Bļodā sajauciet olas kopā ar iebiezināto pienu.
Labi samaisiet, taču nesakuliet.
Izsijājiet miltus caur sietiņu.
Ieberiet cepamo pulveri, vanilīnu un sāli. Samīciet mīklu – jums iznāks mīksta un elastīga mīkla. Sarullējiet to plācenī ne biezāku par 1 cm.
Paņemiet glāzi un izgrieziet ar to lielus aplīšus.
Katrā lielā aplī ar mazu glāzīti izveidojiet mazāku aplīti.
Ielejiet lielā kastrolī augu eļļu un kārtīgi to uzsildiet. Ievietojiet tajā apmēram 5 mīklas izstrādājumus. Apcepiet no abām pusēm līdz zeltainai krāsai. Izlieciet virtuļus uz sietiņa, tad uz papīra dvieļa, lai uzsūktos liekie tauki.
Var pasniegt virtuļus uzreiz, bet pēc vēlmes var arī tos noklāt šokolādes glazūrā. Izkausējiet šokolādi ūdens peldē un iemērciet tajā katru virtuli. Atstājiet virtuļus uz pusstundu, lai tie atdziest.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru