Torte „Tiramisu” (fotorecepte)

p_O

Atdaliet olbaltumus no dzeltenumiem. Olbaltumus sakuliet ar mikseri vidējā ātrumā apmēram 3 minūtes, bet pie dzeltenumiem pievienojiet pūdercukuru un arī sakuliet – abām masām ir jāsanāk diezgan apjomīgām.

p_O.1jpg

Maskarpone izlieciet traukā, ieberiet vaniļas cukuru un kārtīgi samaisiet. Uzmanīgi pievienojiet klāt olbaltumus un dzeltenumus. Vēlreiz visu sakuliet – šoreiz ar maisītāju, uzmanot, lai masa būtu viendabīga.

p_O2

Uzvāriet kafiju ar kanēļa standziņām. Kafijai ir jābūt stiprai, tāpēc ļaujiet tai nostāvēties ar kanēļa standziņām. Salauziet cepumus uz pusītēm un salieciet tos 6 pialās (vai citos deserta traukos).

p_O3

Katru cepumu porciju aplejiet ar 40-50 ml kafijas, virsū uzklājiet maskarpone un sakulto olu maisījumu. Gatavo torti var ielikt ledusskapī uz dažām stundām vai uzreiz apēst.

Gatavo desertu apkaisīt ar kakao, izmantojot sietiņu, lai nebūtu kamoliņu. Tortes traukā virsū uzlikt avenes, dekorēt ar piparmētru lapiņām.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment