Torte „Tiramisu” (fotorecepte)

p_O4

Ātrā versija vienam no slavenākajiem itāļu desertiem! Saskaņā ar klasisko recepti, tortei ir obligāti jāpavada dažas stundas ledusskapī. Tomēr pastāv viedoklis, ka gaidīt vairākas stundas ir ļoti mokoši un visu gardo ir jāapēd uzreiz – lūk, tāpēc arī radās ātrā „Tiramisu” versija!

Sastāvdaļas:

  • 500 g maskarpones siera
  • 5 olas
  • 30 g vaniļas cukura
  • 100 g pūdercukura
  • 4 ēdamkarotes maltas kafijas
  • 2 kanēļa standziņas
  • 18 gab. Savoiardi cepumu
  • 10 g kakao pulvera
  • 60 ml „Amaretto” liķiera
  • 250 g aveņu
  • 6 piparmētru lapiņas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment