Tikai gudras sievietes izmanto šīs 7 frāzes

Tās, kuru sievišķo gudrību apbrīno, bieži sarunā izmanto vienus un tos pašus, no pirmā acu uzmetiena vienkāršus vārdus, kas patiesībā sevī slēpj milzīgu jēgu. Kas tie ir par vārdiem? Paskatīsimies kopā.

“Tu zini labāk”

Gudras sievietes nesaredz nekā slikta faktā, ka viņu sarunbiedram varētu būt taisnība. Tas nekādi neietekmē viņu pašvērtējumu, jo tas nav atkarīgs no ārējiem faktoriem. Viņas arī atzīst, ka var būt nebūt kompetentas visos dzīves jautājumos, tāpēc sniedz sarunbiedriem iespēju būt pārākiem un nebaidās to pateikt skaļi.

“Nestrīdēšos”

Meitene, kuru uzskata par gudru, nav pieradusi strīdēties par jautājumiem, kas viņai nav pārāk svarīgi. Viņa zina, ka saglabāt nervus un spēkus ir svarīgāk par sava viedokļa aizstāvēšanu tā cilvēka priekšā, kura viedoklis viņai nav svarīgs. Viņa arī neuzprasās uz bezjēdzīgu polemiku un izvairās no agresīvām diskusijām. Tāda sieviete ir pārliecināta par savu viedokli un nemeklē tam apstiprinājumu no malas.

“Es neturu ļaunu prātu”

Tās, kuru gudrību apbrīno, netur sevī negatīvas emocijas. Viņas zina, ka niknums un aizvainojums saārda no iekšpuses, ja tās “nepalaiž vaļā”. Tāpēc dzīvesgudras sievietes cenšas aizmirst vecas nepatikšanas un virzās pa dzīvi bez pūstošu pārdzīvojumu kravas.

“Laiks rādīs”

Gudras sievieties zina, ka laiks ir sabiedrotais, nevis ienaidnieks. Un tieši tas palīdz pārdzīvot visgrūtākos brīžus, kā arī parāda lietu patieso stāvokli. Tās, kuras ir gudras, nav pieradušas pieņemt pārsteidzīgus lēmumus: viņas ir pārliecinātas, ka laiks visu saliks pa plauktiņiem un parādīs, kurš no apkārtējiem ir pa īstam tuvs, bet kurš par to tikai runā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment