Kā lietot ķiploku, lai uzlabotu veselību
Ķiploku sulu var sajaukt ar jebkuru citu sulu vai patērēt katru dienu atsevišķi. Nelietojiet to tukšā dūšā, pretējā gadījumā var nodarīt kaitējumu kuņģim.
Nelietojiet vairāk par divām ķiploka daiviņām dienā – šīs ir ļoti spēcīgas zāles.
Jūs varat smalki sasmalcināt ķiploka daiviņu, atstāt to vairākas minūtes uz galda, lai atbrīvotu enzīmu alliināzi, un pēc tam norīt ķiploku putru ar siltu ūdeni. Dariet to pirms gulētiešanas.
Ķiploki attīrīs ķermeni, cīnīsies ar vīrusiem, baktērijām un sēnītēm, novērsīs vēzi un veicinās gremošanu.
Pateicoties sēram ķiploku sastāvā, tiks attīrītas aknas un asinis, izvadīti smagie metāli. Ja jūs baidāties no nepatīkamas smakas mutē, vienkārši norijiet ķiploku putru, nekošļājot.
Nākamajā dienā tūlīt pēc pamodināšanas izdzeriet lielu glāzi silta ūdens.
Noteikti padalieties ar šo noderīgo informāciju ar citiem.
avots: healthylivingidea.com