Gatavošanas gaita:
- Samaisīt ar blenderi sastāvdaļas pildījumam. Izliet uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
- Mīklai – olas dzeltenumus sakult ar cukuru, pievienot miltus un cepamo pulveri. Sakult baltumus līdz tie kļūst apjomīgi un uzmanīgi iejaukt tos olu-mīklas maisījumā. Mīklu izlikt virs biezpiena pildījuma, sākot no biezpiena pildījuma stūra, apmēram 1 cm no malas. Cept 15-20 minūtes 180 grādos. Cepamformu ar gatavo biskvītu noklāt ar tīru dvieli, apgriezt biskvītu ar pildījumu uz augšu, noņemt cepamo papīru un uzreiz sarullēt ruletē (ar biezpienu iekšā).
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2