Šokolādes rulete ar biezpienu

Gatavošanas gaita:

  1. Samaisīt ar blenderi sastāvdaļas pildījumam. Izliet uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepamo papīru.
  2. Mīklai – olas dzeltenumus sakult ar cukuru, pievienot miltus un cepamo pulveri. Sakult baltumus līdz tie kļūst apjomīgi un uzmanīgi iejaukt tos olu-mīklas maisījumā. Mīklu izlikt virs biezpiena pildījuma, sākot no biezpiena pildījuma stūra, apmēram 1 cm no malas. Cept 15-20 minūtes 180 grādos. Cepamformu ar gatavo biskvītu noklāt ar tīru dvieli, apgriezt biskvītu ar pildījumu uz augšu, noņemt cepamo papīru un uzreiz sarullēt ruletē (ar biezpienu iekšā).

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment