Viss, kas būs nepieciešams – kārtīgi sajaukt visas sastāvdaļas nelielā bļodā. Secība nav svarīga.
Visu kārtīgi samaisiet.
Maisījumu ielejiet krūzē. Krūzei ir jābūt aizpildītai uz pusi. Ja liksies, ka ir par maz – tā tas nebūt nav!
Tagad pats interesantākais. Ielieciet krūzi mikroviļņu krāsnī uz 3,5 minūtēm uz maksimālo jaudu.
Otrajā minūtē kēkss palielināsies apjomā – nebīstieties, tā tam ir jābūt!
Rezultātā sanāk īsts šokolādes kēkss. Gatavošanas tehnikas dēļ tas sanāk nedaudz sauss, tāpēc to ir jāēd uzreiz vai to var sagriezt un starp gabaliņiem uzlikt krēmu. Ļoti gardi! P.S. Ja mīkla sanāk pārāk bieza – pievienojiet dažas tējkarotes piena vai ūdens.
Avots: andychef.ru
Pages: 1 2