Šokolādes kēkss krūzē – 3 minūtes un gatavs! (fotorecepte)

mug_09

Viss, kas būs nepieciešams –  kārtīgi sajaukt visas sastāvdaļas nelielā bļodā. Secība nav svarīga.

mug_11

Visu kārtīgi samaisiet.

mug_12

Maisījumu ielejiet krūzē. Krūzei ir jābūt aizpildītai uz pusi. Ja liksies, ka ir par maz – tā tas nebūt nav!

mug_14

Tagad pats interesantākais. Ielieciet krūzi mikroviļņu krāsnī uz 3,5 minūtēm uz maksimālo jaudu.

Otrajā minūtē kēkss palielināsies apjomā – nebīstieties, tā tam ir jābūt!

Rezultātā sanāk īsts šokolādes kēkss. Gatavošanas tehnikas dēļ tas sanāk nedaudz sauss, tāpēc to ir jāēd uzreiz vai to var sagriezt un starp gabaliņiem uzlikt krēmu. Ļoti gardi! P.S. Ja mīkla sanāk pārāk bieza – pievienojiet dažas tējkarotes piena vai ūdens.

Avots: andychef.ru

Leave a Comment