Gatavošanas gaita:
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
- Ieliek bļodā un sajauc visas sausās sastāvdaļas (auzu pārslas, rozīnes, mandeles, linsēklas, ķirbju un saulespuķu sēklas, kanēli).
- Sablenderē banānus, lai tie būtu līdzīgi biezenim, pieliek klāt olīveļļu un medu.
- Sajauc kopā iegūto biezeni ar sausajām sastāvdaļām līdz masa kļūst vienmērīga.
- Uz cepešpannas uzklāj cepampapīru, uzliek granolas masu un izlīdzina to ar karoti. Batoniņiem nav ieteicams būt pārāk plāniem, citādi tie izžūs cepšanās laikā.
- Ieliek batoniņus cepeškrāsnī uz 25 minūtēm, pēc tam tos izņem un sagriež vēlamā formā.
- Tad vēl cep batoniņus 20-25 minūtes līdz tie ir pilnība gatavi.
- Atdzesē batoniņus un pēc vēlmes sadala uz atsevišķiem gabaliņiem.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2