Našķis enerģijai un pašsajūtas uzlabošanai – granolas batoniņi

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Ieliek bļodā un sajauc visas sausās sastāvdaļas (auzu pārslas, rozīnes, mandeles, linsēklas, ķirbju un saulespuķu sēklas, kanēli).
  3. Sablenderē banānus, lai tie būtu līdzīgi biezenim, pieliek klāt olīveļļu un medu.
  4. Sajauc kopā iegūto biezeni ar sausajām sastāvdaļām līdz masa kļūst vienmērīga.
  5. Uz cepešpannas uzklāj cepampapīru, uzliek granolas masu un izlīdzina to ar karoti. Batoniņiem nav ieteicams būt pārāk plāniem, citādi tie izžūs cepšanās laikā.
  6. Ieliek batoniņus cepeškrāsnī uz 25 minūtēm, pēc tam tos izņem un sagriež vēlamā formā.
  7. Tad vēl cep batoniņus 20-25 minūtes līdz tie ir pilnība gatavi.
  8. Atdzesē batoniņus un pēc vēlmes sadala uz atsevišķiem gabaliņiem.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment