Gatavošanas gaita:
- Nelielā ūdens daudzumā iemērciet želatīnu un atstājiet, lai tas uzbriest, tad vārīet un sildiet, pastāvīgi maisot, neļaujot tam novārīties. Atdzesējiet.
- Savienojiet kefīru, skābo krējumu, cukuru (parasto un vaniļas). Kuliet masu ar mikseri apmēram 3 minūtes. Ielejiet piena maisījumu atdzisušā želatīnā un turpiniet kult vēl 3 minūtes.
- Salejiet piena maisījumu formiņās un ielieciet ledusskapī, lai tas atdziest 2-4 stundas.
Kefīru var aizvietot ar rjaženku – tad sanāks kaut kas līdzīgs krēmam brulē. Galu galā mums sanāk garšīgs un veselīgs želejas deserts, kurš, starp citu, nenodarīs pāri jūsu figūrai. Pagatovjiet – nenožēlosiet!
Avots: takprosto.cc
Pages: 1 2