„Panna cota” jeb neticami gards un gaisīgs itāļu deserts

Gatavošanas gaita:

  1. Ieberam želatīnu bļodā un pielejam klāt siltu vārītu ūdeni, lai tas uzbriestu.
  2. Kastrolī ielejam saldo krējumu, pievienojam cukuru.
  3. Vāram maisījumu, maisām līdz cukurs izšķīst.
  4. Ņemam vaniļas standziņu, sagriežam uz pusēm un uzmanīgi izņemam saturu, ko liekam kastrolī ar vārošos maisījumu.
  5. Noņemam kastroli no uguns, ielejam tajā želatīnu. Samaisām, atdzesējam.
  6. Tagad atlika atdzesēt panna kotu. Salejam desertu glāzēs vai krēma traukos un liekam ledusskapī uz 4 stundām – neko nepadarīsi, nāksies pagaidīt. Paralēli var pagatavot deserta pildījumu – jebkuras ogas, ievārījumu vai augļus, kas jums patīk. Tik un tā būs garšīgi!

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment