Gatavošanas gaita:
- Ieberam želatīnu bļodā un pielejam klāt siltu vārītu ūdeni, lai tas uzbriestu.
- Kastrolī ielejam saldo krējumu, pievienojam cukuru.
- Vāram maisījumu, maisām līdz cukurs izšķīst.
- Ņemam vaniļas standziņu, sagriežam uz pusēm un uzmanīgi izņemam saturu, ko liekam kastrolī ar vārošos maisījumu.
- Noņemam kastroli no uguns, ielejam tajā želatīnu. Samaisām, atdzesējam.
- Tagad atlika atdzesēt panna kotu. Salejam desertu glāzēs vai krēma traukos un liekam ledusskapī uz 4 stundām – neko nepadarīsi, nāksies pagaidīt. Paralēli var pagatavot deserta pildījumu – jebkuras ogas, ievārījumu vai augļus, kas jums patīk. Tik un tā būs garšīgi!
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2