Padariet ierasto desertu vēl garšīgāku! Šokolādes pankūkas

Gatavošanas gaita:

  1. Izsijājiet miltus, ieberiet cukuru, kakao, sodu un sāli, samaisiet.
  2. Olas sakuliet, pieberiet klāt miltu maisījumu, samaisiet līdz viendabīgai masai.
  3. Maisot, ielejiet olu-miltu masā pienu ar mazu strūklu, samaisiet viendabīgu mīklu bez kamoliņiem – tā sanāks bieza.
  4. Mīklā ielejiet karstu ūdeni, samaisiet. Mīkla atgādinās biezu skābo krējumu.
  5. Uzlejiet eļļu uz karstas pannas, tad uzlejiet mīklu, groziet pannu līdz mīkla pieguļ visu pannas virsmu.
  6. Kad uz panūkas parādīsies caurumiņi/burbulīši, apveliet to uz otru pusi. Cepiet līdz abas puses ir zeltainais.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/recipes_gourmet

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment