Gatavošanas gaita:
- Izsijājiet miltus, ieberiet cukuru, kakao, sodu un sāli, samaisiet.
- Olas sakuliet, pieberiet klāt miltu maisījumu, samaisiet līdz viendabīgai masai.
- Maisot, ielejiet olu-miltu masā pienu ar mazu strūklu, samaisiet viendabīgu mīklu bez kamoliņiem – tā sanāks bieza.
- Mīklā ielejiet karstu ūdeni, samaisiet. Mīkla atgādinās biezu skābo krējumu.
- Uzlejiet eļļu uz karstas pannas, tad uzlejiet mīklu, groziet pannu līdz mīkla pieguļ visu pannas virsmu.
- Kad uz panūkas parādīsies caurumiņi/burbulīši, apveliet to uz otru pusi. Cepiet līdz abas puses ir zeltainais.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/recipes_gourmet
Pages: 1 2