Nostipriniet nagus un matus ar smiltsērkšķu eļļu

Smiltsērkšķu eļļai ir unikālas īpašības, kas bagātas ar vitamīniem un citām bioloģiski aktīvām vielām. Tāpēc šī eļļa sniedz lielu pienesumu skaistumam un veselībai.

Maska no smiltsērkšķu un olīveļļu maisījuma palīdzēs atbrīvoties no blaugznām. Sajauciet tos proporcijās 1:6 un pirms šampūna uzklāšanas divas reizes nedēļā uzklājiet uz galvas ādas ar masējošām kustībām. Atkārtojiet pāris mēnešus.

LASI VĒL: Katrai sievietei ir jāzina šīs 12 balzāma “Zvaigznīte” viltības

Lai novērstu matu izkrišanu, kā arī, ja tos sabojā bieža balināšana vai ķīmiskie ilgviļņi, trīs reizes nedēļā matu saknēs nepieciešams iemasēt smiltsērkšķu eļļu. Turklāt divu nedēļu laikā iekšķīgi jāuzņem 1 tējkarote augstas kvalitātes smiltsērkšķu eļļas.

Lai sausie mati būtu mīkstāki un mirdzošāki, šī maska palīdzēs: sajauciet 2 ēdamkarotes olīvu un smiltsērkšķu eļļu ar vienu jēlu olu dzeltenumu, uzklājiet matiem, aptiniet ar siltu dvieli un turiet 40 minūtes.

LASI VĒL: 7 labākie vingrinājumi slaidām kājām. 20 minūtes dienā un tu būsi skaistule!

Lai stiprinātu nagus un barotu ādu, parastajam roku krēmam pievienojiet dažus pilienus smiltsērkšķu eļļas. Lai ārstētu trauslus nagus, katru dienu pirms gulētiešanas divu mēnešu garumā pirkstos iemasējiet smiltsērkšķu eļļu.

avots: lamp.im

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment