Gatavošanas gaita:
- Sasmalciniet ingveru.
- Vidēja lieluma kastrolī apvienojiet ingveru, kanēļa standziņu un ūdeni. Sildiet līdz sāk vārīties uz vidēja uguns.
- Samaziniet uguni un vāriet maisījumu uz vidēja uguns, periodiski maisot, kamēr šķidrums nesamazināsies izmērā uz 1/3. Tas aizņems apmēram 20 minūtes.
- Noņemiet kastroli no uguns, pievienojiet tēju un kardamonu. Atstājiet uz 2 minūtēm.
- Atkal uzlieciet kastroli uz vidēja uguns. Pievienojiet pienu un kļavu sīrupu. Gatavojiet, laiku pa laikam maisot, 5 minūtes.
- Izkāsiet tēju caur mazu sietiņu.
- Pasniedziet pie galda.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2