Neaizmirstama Indijas garša – masala tēja

Gatavošanas gaita:

  1. Sasmalciniet ingveru.
  2. Vidēja lieluma kastrolī apvienojiet ingveru, kanēļa standziņu un ūdeni. Sildiet līdz sāk vārīties uz vidēja uguns.
  3. Samaziniet uguni un vāriet maisījumu uz vidēja uguns, periodiski maisot, kamēr šķidrums nesamazināsies izmērā uz 1/3. Tas aizņems apmēram 20 minūtes.
  4. Noņemiet kastroli no uguns, pievienojiet tēju un kardamonu. Atstājiet uz 2 minūtēm.
  5. Atkal uzlieciet kastroli uz vidēja uguns. Pievienojiet pienu un kļavu sīrupu. Gatavojiet, laiku pa laikam maisot, 5 minūtes.
  6. Izkāsiet tēju caur mazu sietiņu.
  7. Pasniedziet pie galda.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment