Mmm.. mēli var norīt! Ķiršu torte bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Želatīnu atšķaidiet 400 ml ūdens un ļaujiet tam sabriest. Cepumus samīciet līdz drupačām.
  2. Izkausējiet sviestu un samaisiet ar cepumiem. No gatavās cepumu masas izveidojiet tortes pamatni, iespiežot masu cepamformā.
  3. Ķiršu želeju pagatavojiet kā tas ir norādīts uz iepakojuma, atstājiet atdzist. Tikmēr pagatavojiet krēmu – sakuliet krējumu ar biezpienu un cukuru līdz viendabīgai masai, ielejiet želatīnu un atkal sakuliet.
  4. Pusi no kauliņiem attīrītiem ķiršiem sasmalciniet blenderī līdz biezenim. Gatavo masu ielejiet krēmā, samaisiet.
  5. Ielejiet krēmu cepamformā, ielieciet ledusskapī līdz tortes augša „nesaķeras”.
  6. Izņemiet torti no ledusskapja, izlieciet atlikušos ķiršus un ielejiet virsū sagatavoto augļu želeju. Atkal ielieciet ledusskapī, lai atdziest.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment