Gatavošanas gaita:
- Želatīnu atšķaidiet 400 ml ūdens un ļaujiet tam sabriest. Cepumus samīciet līdz drupačām.
- Izkausējiet sviestu un samaisiet ar cepumiem. No gatavās cepumu masas izveidojiet tortes pamatni, iespiežot masu cepamformā.
- Ķiršu želeju pagatavojiet kā tas ir norādīts uz iepakojuma, atstājiet atdzist. Tikmēr pagatavojiet krēmu – sakuliet krējumu ar biezpienu un cukuru līdz viendabīgai masai, ielejiet želatīnu un atkal sakuliet.
- Pusi no kauliņiem attīrītiem ķiršiem sasmalciniet blenderī līdz biezenim. Gatavo masu ielejiet krēmā, samaisiet.
- Ielejiet krēmu cepamformā, ielieciet ledusskapī līdz tortes augša „nesaķeras”.
- Izņemiet torti no ledusskapja, izlieciet atlikušos ķiršus un ielejiet virsū sagatavoto augļu želeju. Atkal ielieciet ledusskapī, lai atdziest.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2