Makaroni ar malto gaļu pannā

Sastāvdaļas:

• 450 g liellopa maltā gaļa
• 240 ml ūdens
• 1 ēdamkarote kukurūzas ciete
• 2 tējkarotes sīpolu pulveris
• 1 tējkarote sinepju pulveris
• Malti melnie pipari pēc garšas
• 130 g makaroni
• 480 ml piens
• 1 ēdamkarote paprika
• 2 tējkarotes ķiploku pulveris
• 1 tējkarote sāls
• 100 g čedaras siers

Pagatavošana:

1. Sautējiet malto gaļu lielā katliņā uz vidējas uguns, nolejiet taukus.

2. Pievienojiet karstu ūdeni un atlikušās sastāvdaļas, izņemot sieru, labi samaisiet.

3. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pārklāj ar vāku, 12 minūtes vāra uz lēnas uguns.

4. Noņem no uguns, apkaisa ar rīvētu sieru un atstāj zem vāka vēl 2 minūtes, pēc tam samaisa.

Šis vienkārši pagatavojamais ēdiens, pateicoties mērcei un sieram, būs īsts gardēžu baudījums.

avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment