Mājas “Tarhūns” (fotorecepte)

tarhun-2

No estragona kātiem noplēšam lapiņas un ieliekam blendera bļodā. Kātus liekam kastrolī.

tarhun-3

Pie kātiņiem ieberam cukuru un ielejam 150 ml ūdens.

Sildām līdz sāk vārīties, turpinām vārīt uz maza uguns 5-7 minūtes. Izkāšam un atdzesējam.tarhun-4

Pie estragona lapiņām ielejam laima sulu un 100 ml ūdens. Sakuļam ar blenderi līdz biezenim.

tarhun-5

Ar ļoti maziņa sietiņa vai marles palīdzību izkāšam.

Sajaucam ar atdzisušo sīrupu. Ielejam gāzēto vai parasto ūdeni un ureiz pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment