Gatavošanas gaita:
- Samaisiet visas sastāvdaļas mīklai. Formu (ne lielāku par 20×30 cm) noklāt ar cepamo papīru un izlikt mīklu. Dažas vietās caurdurt mīklu ar dakšu un ielikt saldētavā uz 10-15 minūtēm. Tālāk ielikt cepeškrāsnī uz 20 minūtēm 180 grādos. Izņemt no cepeškrāsns un atdzesēt.
- Iebiezināto pienu ieliet kastrolī, pievienot sviestu un, pakāpeniski maisot, vārīt uz neliela uguns apmēram 20 minūtes vai līdz brīdim, kamēr masa nepārvērtīsies karamelē.
- Kamēr karamele nav atdzisusi, ātri izlikt to uz mīklas. Šokolādi izkausēt ūdens peldē. Izlikt uz karameles un ielikt šo desertu-laimi ledusskapī uz divām stundām. Sagriezt kvadrātiņos un ēst.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2