Kastrolī samaisām cukuru, medu, sāli un ūdeni. Vārām, periodiski maisot, līdz iegūstam mīkstu bumbuli. Vārīšanas procesā ar kulinārijas otu ieziežam kastroļa sieniņas ar ūdeni, lai sīrups nekristalizētos.
Pie sīrupa ieberam riekstus un samaisām.
Noņemam no uguns, maisījumam pievienojam klāt sodu un kārtīgi samaisām.
Plašu tainstūra cepamo formu noklājam ar cepamo papīru un kārtīgi ieziežam to ar sviestu.
Ielejam masu formā un izlīdzinām.
Atdzesējam. Gatavo kozinaki salaužam gabaliņos un baudām.
Glabāšanai kozinaki gabaliņus labāk pārlikt uz cepamā papīra, lai tie nesaliptu.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru
Pages: 1 2