Gatavošanas gaita:
- Viss, kas jums būs jādara – jāsavieno sastāvdaļas blenderī, izveidojot viendabīgu biezeni. Citrona sula sajaukumā ar zemenēm nav stipri jūtama, tāpēc, ja izmantosiet citas ogas – nelietojiet to. Var ņemt arī saldētas ogas, taču svaigas ir garšīgākas.
- Gatavo biezeni pārlejiet aukstumizturīgā traukā un lieciet ledusskapī. Katras 40-70 minūtes trauku ir jāizņem un ar dakšu visu kārtīgi jāsamaisa. No sākuma sasals tikai malas, tad arī centrs. Beigās sanāks bieza, auksta masa. To arī atstājiet ledusskapī.
- Izņemiet formu 10-15 minūtes pirms pasniegšanas uz galda, ar dakšu liekot ledus masu glāzē. Sanāk ļoti garšīgi un auksti. Droši eksperimentējiet ar ananāsiem un jūsu iecienītiem augļiem.
Labu apetīti!
Avots: andychef.ru
Pages: 1 2