Lieliski atvēsinoša un neticami garda zemeņu granita

Gatavošanas gaita:

  1. Viss, kas jums būs jādara – jāsavieno sastāvdaļas blenderī, izveidojot viendabīgu biezeni. Citrona sula sajaukumā ar zemenēm nav stipri jūtama, tāpēc, ja izmantosiet citas ogas – nelietojiet to. Var ņemt arī saldētas ogas, taču svaigas ir garšīgākas.
  2. Gatavo biezeni pārlejiet aukstumizturīgā traukā un lieciet ledusskapī. Katras 40-70 minūtes trauku ir jāizņem un ar dakšu visu kārtīgi jāsamaisa. No sākuma sasals tikai malas, tad arī centrs. Beigās sanāks bieza, auksta masa. To arī atstājiet ledusskapī.
  3. Izņemiet formu 10-15 minūtes pirms pasniegšanas uz galda, ar dakšu liekot ledus masu glāzē. Sanāk ļoti garšīgi un auksti. Droši eksperimentējiet ar ananāsiem un jūsu iecienītiem augļiem.

Labu apetīti!

Avots: andychef.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment