Krēmīga un fantastiski gaisīga šokolādes eklēra kūka bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

Pildījumam

  1. 33×23 cm lielu cepamformu noklājiet ar cepumiem (tā, lai tie apsegtu visu cepamformas dibenu).
  2. Vidējā bļodā pievienojiet putukrējumu (cukuru un vaniļu pēc vēlmes). Kuliet vidējā ātrumā 4 minūtes līdz tas kārtīgi saputojas.
  3. Lielā bļodā ielejiet pienu un vaniļas pudiņu. Kuliet vidējā ātrumā apmēram 3 minūtes.
  4. Maisījumā iejauciet putukrējumu un maisiet līdz masa ir viendabīga.
  5. Pusi no pudiņa maisījuma uzklājiet uz cepumu pamatnes. Ar karotīti vienmērīgi noklājiet to.
  6. Atkārtojiet to pašu – uzlieciet cepumus un tad pudiņa maisījumu.
  7. Pēdējam slānim ir jāsastāv no cepumiem.

Glazūrai:

  1. Nelielā katliņā savienojiet kakao, pienu un cukuru, vāriet 1 minūti, pastāvīgi maisot.
  2. Noņemiet katliņu no uguns un ļaujiet maisījumam atdzist 1 minūti. Turpiniet maisīt.
  3. Pievienojiet sviestu un vaniļu, maisot līdz sviests ir izkusis un izveidojas šokolādes glazūra.
  4. Nekavējoties uzlejiet to uz cepumu virmas. Tas satecēs pati par sevi, bet pēc nepieciešamības jūs varat pagrozīt trauku, lai glazūra vienmērīgi noklāj cepumus.
  5. Ielieciet ledusskapī uz nakti.

Labu apetīti!

Avots: onelittleproject.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment