Gatavošanas gaita:
Pildījumam
- 33×23 cm lielu cepamformu noklājiet ar cepumiem (tā, lai tie apsegtu visu cepamformas dibenu).
- Vidējā bļodā pievienojiet putukrējumu (cukuru un vaniļu pēc vēlmes). Kuliet vidējā ātrumā 4 minūtes līdz tas kārtīgi saputojas.
- Lielā bļodā ielejiet pienu un vaniļas pudiņu. Kuliet vidējā ātrumā apmēram 3 minūtes.
- Maisījumā iejauciet putukrējumu un maisiet līdz masa ir viendabīga.
- Pusi no pudiņa maisījuma uzklājiet uz cepumu pamatnes. Ar karotīti vienmērīgi noklājiet to.
- Atkārtojiet to pašu – uzlieciet cepumus un tad pudiņa maisījumu.
- Pēdējam slānim ir jāsastāv no cepumiem.
Glazūrai:
- Nelielā katliņā savienojiet kakao, pienu un cukuru, vāriet 1 minūti, pastāvīgi maisot.
- Noņemiet katliņu no uguns un ļaujiet maisījumam atdzist 1 minūti. Turpiniet maisīt.
- Pievienojiet sviestu un vaniļu, maisot līdz sviests ir izkusis un izveidojas šokolādes glazūra.
- Nekavējoties uzlejiet to uz cepumu virmas. Tas satecēs pati par sevi, bet pēc nepieciešamības jūs varat pagrozīt trauku, lai glazūra vienmērīgi noklāj cepumus.
- Ielieciet ledusskapī uz nakti.
Labu apetīti!
Avots: onelittleproject.com
Pages: 1 2