Krēmīga un fantastiski gaisīga šokolādes eklēra kūka bez cepšanas

DSC_3790

Ātri un viegli pagatavojama un garšo vienkārši lieliski. To pat nevajag cept! Garšo gluži kā šokolādes eklērs (un kam negaršo šokolādes eklēri?!), tikai kūkas formā. Vai jums jau tek siekalas? Mums – jā!

Sastāvdaļas:

Pildījumam:

  • 1 vai ¾ glāzes putukrējuma
  • 3 ēdamkarotes cukura un 1 tējkarote vaniļas – pēc vēlmes
  • 2 iepakojumu ātri pagatavojama vaniļas pudiņa (4 porcijas katrā iepakojumā)
  • 3 glāzes piena
  • 3 iepakojumu cepumu („Selga” vai citu biskvīta cepumu) ~500 g

Glazūrai:

  • 1/3 glāzes kakao pulvera
  • 1 glāze cukura
  • ¼ glāze piena
  • ½ glāze sviesta
  • 1 tējkarote vaniļas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment