Gatavošanas gaita:
- No sākuma olbaltumus jāsakuļ ar šķipsniņu sāls līdz putām, jāpievieno pakāpeniski cukurs un jāsakuļ līdz masa ir noturīga. Beigās pievienojiet kukurūzas cieti.
- Cepamo formu noklājiet ar cepamo papīru, uzklājiet olbaltumu masu un cepiet 120 grādos 6-80 minūtes. Atdzesējiet uz režģa.
- Augļus un/vai ogas nedaudz samīciet ar dakšu vai blenderi – ja ogas ir svaigas, tās var vienkārši sagriezt.
- Pievienojiet klāt 30 g pūdercukura un alkoholu, samaisiet.
- Saldo krējumu sakuliet ar vaniļu un atlikušo pūdercukuru. Haotiski saplēsiet bezē, salieciet deserta traukā vai glāzēs – sākot ar bezē, tad putukrējumu un tad ogām.
Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2