Gatavošanas gaita:
- Dabīgo, taukaino jogurtu ielejiet „maisiņā”, kas sastāv no vairākām marles kārtām un atstājiet apmēram uz stundu – lai no tā iztek liekais šķidrums.
- Samīciet ar dakšu vai mīcītāju mellenes, tad samaisiet ar citrona sulu, cukuru, kanēli un uzlieciet vārīties, kamēr cukurs pilnībā neizkusīs.
- Apstrādājiet maisījumu ar blenderi līdz viendabīgai masai un izkāsiet visu caur sietiņu, lai pilnībā tiktu vaļā no liekiem gabaliņiem.
- Samaisiet pienu un jogurtu, ielejiet melleņu maisījumu, tad kārtīgi sakuliet un ielieciet ledusskapīuz 4-5 stundām. Svarīgi – katru stundu saldējumu ir jāsamaisa. Gatavs!
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2