Karameļu Panna Cotta (fotorecepte)

karamelnaya-panna-kotta-2

Želatīnu iemērcam 4 ēdamkarotēs auksta ūdens.

karamelnaya-panna-kotta-3

Cukuru ieliekam kastrolī un nelielā ugunī karsējam līdz karameles stāvoklim. (galvenais – nepiededziniet cukuru!)

karamelnaya-panna-kotta-4

Karamelē ielejam uzsildīto saldo krējumu, pastāvīgi maisām. Ja karamele ir sastingusi – sildām, maisot, kamēr masa nekļūst viendabīga.

karamelnaya-panna-kotta-5

Ielejam krējuma-karameles masā želatīnu un maisām ar maisītāju līdz želatīns izkūst.

Salejam masu deserta traukos un turam ledusskapī 3-4 stundas.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment