Karaliskais pudiņš no šef-pavāra Džeimija Olivera (fotorecepte)

144027-real

Cepeškrāsni sasildīt līdz 150 grādiem. Uzklāt cepamformā ievārījumu.

144028-real

Maizi sablenderēt līdz tā kļūst par rīvmaizi (izlaidiet šo soli, ja Jums ir rīvmaize)

144034-real

3 olas sadalīt uz olu baltumiem un dzeltenumiem. Baltumus ielikt ledusskapī. Dzeltenumus sajaukt ar veselo 4 olu, pievienot pienu, 85 g cukura. Visu masu kārtīgi sakult. Ieliet šo maisījumu pie maizes. Visu sajaukt.

144035-real

Ieliet piena-olu maisījumu cepamformā ar ievārījumu. To ir jādara ļoti uzmanīgi, lai ievārījuma kārta nesajauktos ar maisījumu. Ielieciet cepamformu cepeškrāsnī uz 1 stundu.

144037-real

Atdzesētos olu baltumus ar šķipsniņu ļoti stipri sakult. Pakāpeniski pievienot atlikušo cukuru (ja Jums negaršo saldumi vai Jums ir salds ievārījums, tad pietiks ar 80 g cukura). Ir jāsanāk ļoti blīvam un spīdīgam baltam maisījumam.

144038-real

Izņemt gatavo olu-piena sacepumu. Tā būs zeltainā krāsā un nedaudz kratīsies.

144039-real

Uzmanīgi uzlikt uz tās olu baltumus. Ar karoti izveidot pakalniņus skaistumam. Cept vēl 30-40 minūtes 150 grādos. Virsējais slānis kļūs biezs un smilšu krāsā, bet iekšiene būs balta un mīksta.

144040-real

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Leave a Comment