Kā uzlabot vielmaiņu

Kā uzlabot vielmaiņu? Daudzi cilvēki domā, ka ir pietiekami vienkārši atteikties no saldumiem, maizes un ātrās ēdināšanas. Tas palīdz apturēt straujo svara pieaugumu, bet kā ir ar to, kas jau ir iegūts?

Dietologi sniedz dažus pamata padomus: ierobežojiet ēdienkartē ātros ogļhidrātus, patērējiet pārtiku, kurā ir daudz šķiedrvielu, izvēlieties pārtikas produktus ar omega-3 sastāvu un neēdiet naktī. Bet ir vēl viens svarīgs komponents, par kuru daudzi aizmirst – dzērieni, lai paātrinātu vielmaiņu.

LASI VĒL: Fragmenti no tievējošas sievas vīra dienasgrāmatas – gandrīz pārsprāgu no smiekliem

Metabolismu sauc par daudzpakāpju procesu, kurā patērētā pārtika tiek pārveidota enerģijā. Pat ja ievērojat četrus pamatnoteikumus, ar to var nepietikt, lai zaudētu svaru. Bieži vien jūsu metabolismam ir nepieciešams palīgviela bez kaitīgiem piemaisījumiem. To pamatoti sauc par mājās gatavotu dzērienu metabolismam. Mēs jums piedāvājam trīs iespējas.

Metabolisma dzērieni

Lai uzlabotu vielmaiņu un veicinātu ķermeņa tauku sadedzināšanu

Aplejiet sagrieztu ābolu ar 300 ml verdoša ūdens. Pievienojiet 1 tējkaroti kanēli. Samaisiet un atstājiet vēsā vietā 2 stundas. Dzeriet dzērienu metabolismam naktī.

Šķir nākošo lapu un uzzini pašas efektīvākās tievēšanas metodes

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment