Gatavošanas gaita:
- Biezpienu samaisiet ar pūdercukuru un skābo krējumu (var ar mikseri uz ļoti lēna ātruma). Pievienojiet mīkstu sviestu un samaltus valriekstus.
- Formu apsedziet ar pārtikas plēvi un izlieciet pirmo cepumu slāni. Pirms izlikšanas katru cepumu ātri iemērciet saldā kafijā.
- Pirmo slāni ieziediet ar biezpiena pildījumu un virsū izlieciet daļu no valriekstiem. Tāpat izlieciet cepumus 2. un 3. slānī, starp tiem – biezpiena masu un riekstus. Atkarībā no formas izmēra, jums var sanākt 3 vai 5 slāņi.
- Uzmanīgi pārveliet torti uz šķīvja, noņemiet pārtikas plēvi un ieziediet tortes malas un augšu ar biezpiena krēmu. Dekorējiet ar cepumu drupačām un kakao.
- Ļaujiet tortei iesūkties dažas stundas, ieliekot to ledusskapī.
Labu apetīti!
Avots: vkusno.co
Pages: 1 2