Ja nu nāk negaidīti viesi! Torte bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Biezpienu samaisiet ar pūdercukuru un skābo krējumu (var ar mikseri uz ļoti lēna ātruma). Pievienojiet mīkstu sviestu un samaltus valriekstus.
  2. Formu apsedziet ar pārtikas plēvi un izlieciet pirmo cepumu slāni. Pirms izlikšanas katru cepumu ātri iemērciet saldā kafijā.
  3. Pirmo slāni ieziediet ar biezpiena pildījumu un virsū izlieciet daļu no valriekstiem. Tāpat izlieciet cepumus 2. un 3. slānī, starp tiem – biezpiena masu un riekstus. Atkarībā no formas izmēra, jums var sanākt 3 vai 5 slāņi.
  4. Uzmanīgi pārveliet torti uz šķīvja, noņemiet pārtikas plēvi un ieziediet tortes malas un augšu ar biezpiena krēmu. Dekorējiet ar cepumu drupačām un kakao.
  5. Ļaujiet tortei iesūkties dažas stundas, ieliekot to ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vkusno.co

 

Leave a Comment