Izdomas bagāta mamma panāca mieru un klusumu mājā

ASV iedzīvotāja Džesika D’Entremonte, tāpat kā citi vecāki, atzīst, ka viņa tikai sapņo par mieru. Sievietei ir divas meitas, kuras dažreiz ir tik grūti nolikt gulēt.

Jā, un dienas laikā meitenes dod priekšroku visu laiku atrasties nomodā, un vecākiem nav ne minūtes, lai atpūstos. Meiteņu māte ķērās pie trika, lai vismaz pusstundu dienā paliktu klusumā, un to nenožēloja.

Savā Facebook lapā sieviete dalījās ar paņēmienu, kas pat aktīvāko bērnu var nomierināt. Džesika nopirka bērniem pidžamas, kas mirdz tumsā, un pārliecināja meitas, ka tas notiks tikai tad, ja drēbes katru dienu tiks “uzlādētas”. Lai to izdarītu, nēsājiet pidžamas un kādu laiku guliet, kamēr gaisma ir ieslēgta. Protams, meiteņu māte paskaidroja, ka nakts laikā pidžamas “lādiņš” beidzas, tāpēc nākamajā dienā jums viss būs jāatkārto vēlreiz. Protams, ja vien meitenes vēlas, lai viņu pidžamas mirdz.

LASI VĒL: Bils Geitss nosaucis 3 lietas, kuras izdarīja viņa vecāki, lai viņš gūtu panākumus. Pareiza pieeja!

“Man pat nav kauna,” smejas Džesika, ar prieku vērodama, kā viņas mazuļi pusstundu guļ istabā, “uzlādējot” viņu drēbes. Šis paņēmiens ātri kļuva populārs, un cilvēki apbrīno atjautīgo mammu.

Daži pat nolēma tuvākajā laikā saviem bērniem dot tādas pašas pidžamas, jo miers ir kaut kas tāds, kas visiem vecākiem uz zemes tik ļoti pietrūkst!

Šis paņēmiens ir pelnījis saukties par “laifhaku”. Atliek tikai minēt, cik ilgi tas strādās. Vai pēc kāda laika bērni atklās mammas viltību?

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment