Injekcija pret aptaukošanu tagad palīdzēs ievērojami zaudēt svaru bez kuņģa operācijas

Un pat nevajadzēs veikt vēdera preses vingrinājumus! Tikai viena injekcija ļaus “likt” ķermenim domāt, ka cilvēks trenējas sporta zālē vai pārnēsā smagumus.

Dānijas Kopenhāgenas universitātes zinātnieki atklāja, ka olbaltumviela interleikīns 6 (IL-6), kas var darboties kā pretiekaisuma un pretiekaisuma citokīns un ko sintezē aktivēti makrofāgi un T šūnas, vienlaikus var darboties kā palaišanas mehānisms procesam, kas sadedzina lielu daudzumu zemādas tauku.

Pētnieki ir noskaidrojuši, ka fiziskās slodzes laikā šī olbaltumvielu sintēze organismā ievērojami palielinās.

Balstoties uz šiem datiem, biologi ir izstrādājuši medikamentu, kura viena injekcija var “apmānīt” ķermeni un izraisīt ķermeņa šūnas un muskuļus aktīvu atbrīvošanos no zemādas taukiem.

Zinātnieki atzīmē, ka pēc injekcijas lietošanas, cilvēki ar aptaukošanos var zaudēt svaru, nepieceļoties no dīvāna.

Šādas vakcīnas īpatnība ir tāda, ka IL-6 ir sava veida enerģijas regulators un var “novirzīt” ķermenī “uzkrāto” enerģiju tauku sadedzināšanai “pēc pavēles”.

Pētnieki jau ir pierādījuši, ka papildu IL-6 ievadīšana organismā izraisa tauku un ogļhidrātu sadedzināšanas “ķēdes reakciju”, un tagad viņi gaida apstiprinājumu, lai sāktu testus ar dzīviem organismiem.

Kā tev šāda perspektīva – tievēt, nepieceļoties no dīvāna?

avots: msn.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment