Ikvienam piemērots deserts! Augļi zefīra krēmā

Gatavošanas gaita:

  1. Zefīru saplēsiet gabaliņos, ielieciet blenderī, ielejiet saldo krējumu.
  2. Kārtīgi sakuliet līdz viendabīgai masai.
  3. Sagrieziet zemenes ceturtdaļās (vai citus augļus smalki sagrieziet).
  4. Nomizojiet kivi, sagrieziet kubiņos.
  5. Deserta traukā vai krūzē salieciet zemenes vienā slānī.
  6. Aplejiet ar krēmu tā, lai tas pilnībā apsegtu zemenes.
  7. Virsū salieciet kivī.
  8. Atkal aplejiet ar krēmu, lai tas pilnībā apsegtu kivi.
  9. Apkaisiet ar rīvētu šokolādi.
  10. Desertu var uzreiz pasniegt, bet var arī turēt ledusskapī vienu stundu. Garšīgi būs jebkurā gadījumā.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment