Iebiezinātā piena siera kūka bez cepšanas

No sākuma pagatavosim pamatni. Cepumus ieliekam blendera tilpnē un samaļam līdz drupačām.

Izkausējam sviestu un pievienojam pie cepumiem, samaisām. Pagatavojiet želatīnu kā tas ir rakstīts instrukcijā.

Cepumu pamatni pārlieciet bļodā, bet blenderī ielieciet biezpienu, iebiezināto pienu un ielejiet saldo krējumu. Sakuļam, pievienojam želatīnu un vēlreiz visu samaļam līdz viendabīga stāvokļa.

Cepamo formu apsedzam ar cepamo papīru, izliekam uz tā pamatni un vienmērīgi izlīdzinām, izveidojam bortiņus. Ielejam iebiezinātā piena masu. Turam kūku 4-5 stundas ledusskapī, bet labāk atstāt to uz nakti ledusskapī.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Leave a Comment