Ideāla torte – tas ir vienkārši! Zemeņu un cepumu torte bez cepšanas

Sastāvdaļas:

  • 2 kg svaigu zemeņu
  • 500 g bieza salda krējuma
  • 500 g „Selgas” cepumu
  • 1 glāze cukura
  • 50 g tumšas šokolādes dekoram
  • 1 iepakojums vaniļas cukura

Gatavošanas gaita:

  1. Zemenes attīriet, kārtīgi noskalojiet un atstājiet uz sietiņa, lai notecētu liekais ūdens. Pēc tam atlieciet dažas ogas tortes dekoram, bet pārējās ogas sagrieziet plānos gabaliņos.
  2. Sakuliet saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru līdz biezam krēmam. Sadaliet cepumus 4 vienādās daļās vai vairākās daļās (atkarībā no trauka lieluma, kurā tiks pagatavota torte).
  3. Tortes traukā izlieciet pirmo cepumu slāni, noklāt to ar saldo krējumu, bet uz tā uzlikt zemeņu gabaliņus. Atkārtot ar visiem slāņiem. Augšējo saldā krējuma slāni dekorējiet ar zemeņu gabaliņiem, kurus jūs atlikāt dekoram.
  4. Šokolādi sadaliet gabaliņos un izkausējiet mikroviļņu krāsnī. Sekojiet tam, lai šokolāde nesāktu vārīties. Tad uzmanīgi aplejiet gatavo torti ar šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment