Marshmellow – gaisīgas konfektes, ko mēdz saukt par zefīru. Daži salīdzina to ar tik izplatītu saldumu kā pastila, bet to receptes nedaudz atšķiras..
Lai nu kā būtu, bet tradīcija pievienot klāt marshmellows salātiem un desertiem, kā arī dekorēt ar to tortes, nonāca arī līdz mums. Nemaz nepieminot to cepšanu uz ugunskura piknika laikā! Piedāvājam pamēģināt izveidot šo saldumu ar savām rokām. Viss, kas ir nepieciešams – iedvesma un nedaudz pacietības.
Sastāvdaļas:
- 750 g cukura (350 g sīrupam un 400 g zefīram)
- 400 ml ūdens (150 ml sīrupam un 250 ml zefīram)
- 25 g želatīna
- ¼ tējkarote sodas
- 2 g citronskābes
- 0,5 glāzes cietes
- ¼ tējkarotes sāls
- 0,5 glāze cukurpūdera
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2