Gatavošanas gaita:
- Auzu pārslās ielejiet 150 ml karsta ūdens un atstājiet uz 10 minūtēm zem vāka. Pievienojiet olu un cepamo pulveri, kārtīgi samaisiet.
- Cepamo formu noklājiet ar foliju vai cepamo papīru, uzklājiet auzu pamatni. Ielieciet to cepamā krāsnī 200 grādos un cepiet 10-15 minūtes.
- Ātri šķīstošu želatīnā ielejiet atlikušo karsto ūdeni (ap 70-80 grādiem karstu) un atstājiet 10 minūtes, lai tas uzbriest.
- Samaisiet biezpienu, jogurtu, citrona miziņu un stēviju. Pievienojiet želatīnu un kārtīgi samaisiet.
- Ielejiet biezpiena masu auzu pamatnē un ielieciet siera kūku uz 6-8 stundām ledusskapī, lai tā atdziest.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2