Figūrai nekaitīga biezpiena siera kūka

Gatavošanas gaita:

  1. Auzu pārslās ielejiet 150 ml karsta ūdens un atstājiet uz 10 minūtēm zem vāka. Pievienojiet olu un cepamo pulveri, kārtīgi samaisiet.
  2. Cepamo formu noklājiet ar foliju vai cepamo papīru, uzklājiet auzu pamatni. Ielieciet to cepamā krāsnī 200 grādos un cepiet 10-15 minūtes.
  3. Ātri šķīstošu želatīnā ielejiet atlikušo karsto ūdeni (ap 70-80 grādiem karstu) un atstājiet 10 minūtes, lai tas uzbriest.
  4. Samaisiet biezpienu, jogurtu, citrona miziņu un stēviju. Pievienojiet želatīnu un kārtīgi samaisiet.
  5. Ielejiet biezpiena masu auzu pamatnē un ielieciet siera kūku uz 6-8 stundām ledusskapī, lai tā atdziest.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment