Fantastiskai svētku svinēšanai – maiga un gaisīga zemeņu torte ar krēmsieru

Gatavošanas gaita:

  1. Mīklai – sajauciet visas mīklas sastāvdaļas un sakuliet blenderī.
  2. Izlieciet mīklu ar sviestu iesmērētā cepamformā, iespiežot mīklu cepamformas perimetrā. Uzklājiet foliju uz ielieciet ledusskapī uz 2 stundām.
  3. Sasildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Mīklu, kas ir nosegta ar foliju, cepiet 15 minūtes. Noņemiet foliju un cepiet vēl 10 minūtes. Atdzesējiet.
  4. Izmazgājiet un izžāvējiet zemenes. Sagrieziet plānos gabaliņos. Apkaisiet ar 2 ēdamkarotēm cukura un nolieciet malā uz 15 minūtēm.
  5. Sajauciet maskarpones sieru, rumu, 2 ēdamkarotes cukura un vaniļas ekstraktu un vaniļas cukuru. Sakuliet. Uzklājiet masu uz atdzisušas mīklas un viendabīgi sadaliet . Virsū izlieciet zemenes. Dekorējiet ar piparmētru. Ielieciet ledusskapī uz dažām stundām.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment