Gatavošanas gaita:
- Mīklai – sajauciet visas mīklas sastāvdaļas un sakuliet blenderī.
- Izlieciet mīklu ar sviestu iesmērētā cepamformā, iespiežot mīklu cepamformas perimetrā. Uzklājiet foliju uz ielieciet ledusskapī uz 2 stundām.
- Sasildiet cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Mīklu, kas ir nosegta ar foliju, cepiet 15 minūtes. Noņemiet foliju un cepiet vēl 10 minūtes. Atdzesējiet.
- Izmazgājiet un izžāvējiet zemenes. Sagrieziet plānos gabaliņos. Apkaisiet ar 2 ēdamkarotēm cukura un nolieciet malā uz 15 minūtēm.
- Sajauciet maskarpones sieru, rumu, 2 ēdamkarotes cukura un vaniļas ekstraktu un vaniļas cukuru. Sakuliet. Uzklājiet masu uz atdzisušas mīklas un viendabīgi sadaliet . Virsū izlieciet zemenes. Dekorējiet ar piparmētru. Ielieciet ledusskapī uz dažām stundām.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2