Dzēriens brīvdienām – rozā vīna punšs

1875d6f4fd798589980e375283a59d7c-800x558

Tulkojumā no senindiešu valodas vārds „punšs” nozīmē „pieci”. Tieši tik sastāvdaļām ir jābūt ideālā punšā – rums, vīns, augļi, cukurs vai medus un garšvielas. Taču recepšu autori jau sen ir izgājuši no normālajiem rāmjiem un tagad eksperimentē ar viskautko. Viens no labākajiem eksperimentiem ir atrodas šeit.

Sastāvdaļas:

  • ¼ no melones
  • 1 persiks
  • 1 nekatrīns
  • 1,5 l sausa rozā vīna (2 pudeles)
  • 1 ½ glāzes aveņu
  • 6 ēdamkarotes brūna cukura

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment