Bļodā ielieciet biezpienu, krējumu un pūdercukuru. Visu kārtīgi sakuliet līdz viendabīgai masai. Ja biezpiens ir sauss – tad pievienojiet vēl dažas ēdamkarotes skāba krējuma. Pūdercukuru vai aizvietot ar cukuru, taču pastāv iespēja, ka tas nebūs pietiekami samalts un kraukšķēs.
Uz galda uzklājiet pārtikas plēvi vai lielu maisu. Pienu pārlejiet bļodā.
Katru cepumu iemērciet pienā un izlieciet uz pārtikas plēves 3 rindās – katrā 3 cepumi. Uz vidējās rindas pārlieciet visu biezpiena masu.
Ar plēves palīdzību paceliet abas malējās cepumu rindas un piespiediet tos pie biezpiena masas.
Jāsanāk šādai mājiņai. Uzmanīgi ietiniet mājiņu plēvē un ielieciet ledusskapī uz 6-8 stundām.
Pirms pasniegšanas dekorējiet ar šokolādi.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/newyearrecept