Deserts bez cepšanas „Biezpiena namiņš” (fotorecepte)

fufcya_1np4

Bļodā ielieciet biezpienu, krējumu un pūdercukuru. Visu kārtīgi sakuliet līdz viendabīgai masai. Ja biezpiens ir sauss – tad pievienojiet vēl dažas ēdamkarotes skāba krējuma. Pūdercukuru vai aizvietot ar cukuru, taču pastāv iespēja, ka tas nebūs pietiekami samalts un kraukšķēs.

lhvw2rvjwga

Uz galda uzklājiet pārtikas plēvi vai lielu maisu. Pienu pārlejiet bļodā.

wydtmha0aag

Katru cepumu iemērciet pienā un izlieciet uz pārtikas plēves 3 rindās – katrā 3 cepumi. Uz vidējās rindas pārlieciet visu biezpiena masu.

4to8vgzmxq4

Ar plēves palīdzību paceliet abas malējās cepumu rindas un piespiediet tos pie biezpiena masas.

slcfvxpgnzy

Jāsanāk šādai mājiņai. Uzmanīgi ietiniet mājiņu plēvē un ielieciet ledusskapī uz 6-8 stundām.

ilz_98skdty

Pirms pasniegšanas dekorējiet ar šokolādi.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/newyearrecept

Leave a Comment