Blanmanže ar kokosriekstu pienu (fotorecepte)

00310

No sākuma kastrolī uzsildiet 300 ml piena ar cukuru.

00510

Atlikušos 100 ml piena tajā laikā sajaucam ar cieti un labi samaisām līdz viendabīgai masai. Atcerieties, ka cieti ir jāmaisa lēnām, citādi sāks veidoties kamoliņi.

0089

Kad cukura maisījums sāks vārīties un kļūs viendabīgs, noņemiet to no uguns. Ielejiet cukura maisījumu nedaudz aukstā cietes maisījumā, samaisiet un ielejiet visu atpakaļ kastrolī.

0099

Turpiniet vārīt un pastāvīgi maisīt, kamēr masa sabiezē – 2-3 minūtes vāriet to.

0117

Noņemiet no uguns, pievienojiet vaniļu un salejiet formās.

Ļaujiet masai nedaudz atdzist un ielieciet ledusskapī uz dažām stundām.

Labu apetīti!

Avots: andychef.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment