No sākuma kastrolī uzsildiet 300 ml piena ar cukuru.
Atlikušos 100 ml piena tajā laikā sajaucam ar cieti un labi samaisām līdz viendabīgai masai. Atcerieties, ka cieti ir jāmaisa lēnām, citādi sāks veidoties kamoliņi.
Kad cukura maisījums sāks vārīties un kļūs viendabīgs, noņemiet to no uguns. Ielejiet cukura maisījumu nedaudz aukstā cietes maisījumā, samaisiet un ielejiet visu atpakaļ kastrolī.
Turpiniet vārīt un pastāvīgi maisīt, kamēr masa sabiezē – 2-3 minūtes vāriet to.
Noņemiet no uguns, pievienojiet vaniļu un salejiet formās.
Ļaujiet masai nedaudz atdzist un ielieciet ledusskapī uz dažām stundām.
Labu apetīti!
Avots: andychef.ru
Pages: 1 2