Biezpiena “Saulītes”

Gatavošanas gaita:

  1. Bļodā sakuliet olas ar cukuru. Tad biezpiena masā pievienojiet mannā, miltus, olas ar cukuru un vanilīnu, sakuliet līdz viendabīgai masai.
  2. Attaiset persiku bundžiņu, izlejiet šķidrumu un sagrieziet persikus nelielos gabaliņos. Tad uzlieciet tos sietiņā, lai notecētu liekais sīrups.
  3. No biezpiena masas izveidojiet bumbiņas, saspiediet tās līdz izskatās pēc plāceņiem, vidū ielieciet persiku. Atkal izveidojiet bumbiņas ar persiku gabaliņiem iekšā. Vāriet tos karstā ūdenī apmēram 5-7 minūtes pēc tam, kad tie uzpeldēs.
  4. Gatavās bumbiņas salieciet uz papīra dvieļiem. Turpat iepakojumā sadrupiniet saldo kukurūzu līdz miltainai konsistencei, ieberiet šķīvī un apveliet tajā bumbiņas. Atstājiet 5 minūtes un vēlreiz apveliet. No šokolādes masas izveidojiet bumbiņas un dekorējiet ar to šķīvi. Desertu var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.
  5. Labu apetīti!

Avots: vkusnodoma.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment