Gatavošanas gaita:
- Bļodā sakuliet olas ar cukuru. Tad biezpiena masā pievienojiet mannā, miltus, olas ar cukuru un vanilīnu, sakuliet līdz viendabīgai masai.
- Attaiset persiku bundžiņu, izlejiet šķidrumu un sagrieziet persikus nelielos gabaliņos. Tad uzlieciet tos sietiņā, lai notecētu liekais sīrups.
- No biezpiena masas izveidojiet bumbiņas, saspiediet tās līdz izskatās pēc plāceņiem, vidū ielieciet persiku. Atkal izveidojiet bumbiņas ar persiku gabaliņiem iekšā. Vāriet tos karstā ūdenī apmēram 5-7 minūtes pēc tam, kad tie uzpeldēs.
- Gatavās bumbiņas salieciet uz papīra dvieļiem. Turpat iepakojumā sadrupiniet saldo kukurūzu līdz miltainai konsistencei, ieberiet šķīvī un apveliet tajā bumbiņas. Atstājiet 5 minūtes un vēlreiz apveliet. No šokolādes masas izveidojiet bumbiņas un dekorējiet ar to šķīvi. Desertu var pasniegt gan karstā, gan aukstā veidā.
- Labu apetīti!
Avots: vkusnodoma.net
Pages: 1 2