Biezpiena pīrādziņi ar āboliem, neieslēdzot cepeškrāsni!

Biezpiena pīrādziņi  – gatavošanas gaita:

No sākuma sagatavosim ābolus. Tos ir jānomazgā, jānomizo un jāizgriež serdes, jāsarīvē uz lielas rīves.

Mīklai – samaisām biezpienu, olas, cukuru, vaniļu. Pakāpeniski pievienojam miltus un samīcām mīklu. Miltu daudzums ir atkarīgs no biezpiena mitruma. Mīklai beigās ir jāsanāk biezai.

Apkaisām galdu ar miltiem un sarullējam mīklu plācenī. Izgriežam vidēja izmēra aplīšus, vidū uzklājam nedaudz sarīvētu ābolu, malas sakniebiet.

Lasi arī: Ābolu pīrāgs tikai dažās minūtēs

Cepam pīrādziņus uz vidēja uguns (svarīgi, lai būtu pietiekami daudz eļļas), bieži apgriežot uz otru pusi, lai nepiediegtu. Virsū izveidosies zeltaina, kraukšķīga garoza.

Labu apetīti!

Arī garšīgi un iesakām pamēģināt! Ābolu pīrāgs ar kefīru, kas burtiski kūst – vienkāršāk nemēdz būt! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu recepti!

Avots: edimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment