Pagatavojiet krēmu. Vāriet 200 ml saldo krējumu (atlieciet 2 ēdamkarotes) un izkausējiet tajā šokolādi. Ļaujiet atdzist.
2 ēdamkarotēs krējuma izšķīdiniet kafiju. Blenderī savienojiet biezpienu, 1/3 pūdercukura un kafijas-krējuma maisījumu.
Sakuliet līdz viendabīgai masai.
Atlikušos 300 ml saldā krējuma sakuliet kopā ar atlikušo pūdercukuru.
Caurspīdīgās glāzes izlieciet biezpiena masu, aizpildot glāzi uz pusi.
Virsū izlieciet šokolādes krēmu
Ielieciet desertu ledusskapī uz 15 minūtēm. Var to uztaisīt vakarā un tad pa nakti ielikt ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorējiet ar svaigām avenēm.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2