Biezpiena kapučīno (fotorecepte)

ecuqv8prb3e

Pagatavojiet krēmu. Vāriet 200 ml saldo krējumu (atlieciet 2 ēdamkarotes) un izkausējiet tajā šokolādi. Ļaujiet atdzist.

jryxb4xmrmw

2 ēdamkarotēs krējuma izšķīdiniet kafiju. Blenderī savienojiet biezpienu, 1/3 pūdercukura un kafijas-krējuma maisījumu.

rtkbeq6i790

Sakuliet līdz viendabīgai masai.

8p1aajkllj4

Atlikušos 300 ml saldā krējuma sakuliet kopā ar atlikušo pūdercukuru.

sqzrmjat77q

Caurspīdīgās glāzes izlieciet biezpiena masu, aizpildot glāzi uz pusi.

1qrcbpn2vyk

Virsū izlieciet šokolādes krēmu

jtmvybdqgdg

Ielieciet desertu ledusskapī uz 15 minūtēm. Var to uztaisīt vakarā un tad pa nakti ielikt ledusskapī. Pirms pasniegšanas dekorējiet ar svaigām avenēm.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment