Biezpiena deserts bez cepšanas

Gatavošanas gaita:

  1. Samaisām biezpienu un skābo krējumu līdz viendabīgai masai.
  2. Želatīnu izšķaidām ūdens glāzē uz 10 minūtēm. Tad liekam uz neliela uguns un, nenovedot līdz vārīšanai, pastāvīgi maisot, gaidām, kamēr želatīns pilnībā neizšķīdīs ūdenī.
  3. Ar smalku strūklaku ielejam želatīnu biezpiena-krējuma masā un kārtīgi samaisām. Masai ir jāsanāk šķidrai.
  4. Mīļākos augļus vai ogas izliekam formas dibenā. Ielejam iegūto maisījumu un noliekam ledusskapī uz 2 stundām.
  5. Pirms pasniegšanas dekorējam ar sīrupu, piparmētras lapiņu un mīļākajām ogām.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment