Gatavošanas gaita:
- Samaisām biezpienu un skābo krējumu līdz viendabīgai masai.
- Želatīnu izšķaidām ūdens glāzē uz 10 minūtēm. Tad liekam uz neliela uguns un, nenovedot līdz vārīšanai, pastāvīgi maisot, gaidām, kamēr želatīns pilnībā neizšķīdīs ūdenī.
- Ar smalku strūklaku ielejam želatīnu biezpiena-krējuma masā un kārtīgi samaisām. Masai ir jāsanāk šķidrai.
- Mīļākos augļus vai ogas izliekam formas dibenā. Ielejam iegūto maisījumu un noliekam ledusskapī uz 2 stundām.
- Pirms pasniegšanas dekorējam ar sīrupu, piparmētras lapiņu un mīļākajām ogām.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2