Sarīvējam biezpienu ar cukuru un olu.
Pievienojam irdinātāju un sāli, pakāpeniski pieberam klāt miltus un maisām līdz izveidojas viendabīga mīkla. Tā var nedaudz lipt pie rokām.
Sadalām mīklu uz 4 daļām, katru daļu sarullējam desiņā 3,5 cm biezumā. Sagriežam desiņas uz nelieliem gabaliņiem.
Kastrolī uz vidēja uguns sasildām augu eļļu. Tai ir jābūt tik daudz, lai mīklas gabaliņi tajā peldētu. Liekam tajā sagrieztās mīklas gabaliņus un cepam līdz zeltaini-brūnai krāsai no abām pusēm (bumbiņas pašas pārveļas eļļā)
Dekorējam ar cukurpūderi un pasniedzam uz galda. Tie ir ļoti gardi, kad ir silti, bet auksti arī ir garšīgi.
Labu apetīti!
Avots: vk.com
Pages: 1 2