“Atkal tā Megana Mārkla!”: Kima Kardašjana trako no paaugstinātas uzmanības Saseksas hercogu ģimenei

Meganas Mārklas bērns izveda no pacietības Kimu Kardašjanu. Amerikas telezvaigzne ir nikna Saseksas hercogienes bērniņa piedzimšanas dēļ.

Sestajā maijā Megana Mārkla un princis Harijs pirmo reizi kļuva par vecākiem.

37 gadus vecās Meganas Mārklas un 34 gadus vecā prinča Harija pirmdzimtā piedzimšana daudzās valstīs kļuva par galveno sabiedrības notikumu maijā. Tas saniknoja 38 gadus veco Kimu Kardašjanu. Karaliskais bērniņš novērsa visu uzmanību no viņas ģimenes pieauguma. Daudzi ASV uzmanīgiseko līdzi Saseksas hercogu dzīves notikumiem. Bet pēc viņu dēla piedzimšanas uzmanība ir kļuvusi vēl spēcīgāka. Kardašjanas-Vestas paziņa paziņojis, ka tāpēc Kima jūtas tā, it kā būtu nonākusi Meganas Mārklas ēnā.

LASI VĒL: 15 retas fotogrāfijas, kas parāda kā Megana Mārkla dzīvoja pirms laulībām

Pārstāvis ziņojis, ka Kardašajana visiem spēkiem centusies pārmānīt publikas uzmanību uz savu ģimeni. Uzreiz pēc Mārklas dzemdībām telezvaigzne paziņoja, ka viņas pašas bērns jau ir ceļā”. Bet paziņojums maz ieinteresēja cilvēkus – visi lasīja jaunumus par prinča un amerikāņu aktrises dēlu.

Tagad Kimas galvenais uzdevums ir kļūt populārākai par britu karalisko ģimeni. Viņa cer, ka tas palīdzēs viņas vīram Kanje Vestam uzvarēt ASV prezidenta vēlēšanās. “Viņas ilgtermiņa mērķis ir kļūt par pirmo lēdiju”, – avota vārdus citē The Mirror.

LASI VĒL: Karaliskais iznāciens: elpu aizraujošas kleitas no pašas Kembridžas hercogienes Keitas Midltones. Kā vienmēr satriecoši

Ceturtais Kimas un Kanje bērns piedzima ar surogātmātes palīdzību 10. maijā. Vecāki vēl nav parādījuši bērnu faniem, un nav zināms pat bērna vārds.

Meganas un Harija dēls piedzima 6. maijā. Vecāki viņu nosauca par Ārčiju Harisonu Mauntbattenu Vindzoru. Prinča armijas draugi ir pārliecināti: ar šo vārdu princis godināja savu bijušo komandieri Tomu Ārčeru Bērtonu.

avots: romashka-smile.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment