Gatavošanas gaita:
- Olas sakult ar cukuru un sāli līdz parādās putas.
- Pievienot vienu glāzi piena, labi sakult ar maisītāju, pakāpeniski iebērt vienu glāzi miltu, pastāvīgi samaisot izveidojušās kamoliņus ar maisītāju.
- Atkārtot iepriekšējo punktu, pievienojot piena glāzi un miltus.
- Ieliet augu eļļu (var aizvietot ar kausētu sviestu).
- Sodai pievienot citronu, pievienot to mīklai un vēlreiz visu kārtīgi sajaukt. Atstāt 5-10 minūtes. Pa to laiku sasildīt pannu.
- Cept uz vidēja uguns. Tiklīdz sāk parādīties burbuļi, pārvelt pankūku un cept vēl 20 sekundes.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru
Pages: 1 2