Klasiskās amerikāņu pankūkas

Gatavošanas gaita:

  1. Olas sakult ar cukuru un sāli līdz parādās putas.
  2. Pievienot vienu glāzi piena, labi sakult ar maisītāju, pakāpeniski iebērt vienu glāzi miltu, pastāvīgi samaisot izveidojušās kamoliņus ar maisītāju.
  3. Atkārtot iepriekšējo punktu, pievienojot piena glāzi un miltus.
  4. Ieliet augu eļļu (var aizvietot ar kausētu sviestu).
  5. Sodai pievienot citronu, pievienot to mīklai un vēlreiz visu kārtīgi sajaukt. Atstāt 5-10 minūtes. Pa to laiku sasildīt pannu.
  6. Cept uz vidēja uguns. Tiklīdz sāk parādīties burbuļi, pārvelt pankūku un cept vēl 20 sekundes.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment