Āboli mīklā – gards našķis uz ātru roku

Gatavošanas gaita:

  1. Dziļā bļodā sakuliet olu ar cukuru, tad pievienojiet skābo krējumu.
  2. Ieberiet maisījumā kanēli, cepamo pulveri, sāli un miltus.
  3. Tagad var pievienot auzu pārslas. Dotajai receptei labāk derēs maza izmēra pārslas. Mīkla sanāks diezgan bieza.
  4. Ābolus izmazgājiet, nomizojiet. Serdi var izgriezt uzreiz vai tad, kad āboli būs jau sagriezti aplīšos.
  5. Uzsildiet pannu ar eļļu.
  6. Iemērciet aplīšus mīklā un cepiet līdz zeltainai krāsai. Pasniedziet, aplejot ar medu vai uzkaisot virsū sezama sēklas.

Labu apetīti!

Avots: lovecook.ru

 

Leave a Comment