Āboli karamelē (fotorecepte)

karamelnye-yabloki-2

Ābolus mazgājam un kārtīgi nosusinām. Noraujam astītes, to vietā iedurot kociņus.

karamelnye-yabloki-3

Visas pārējās sastāvdaļas ieliekam kastrolī.

karamelnye-yabloki-4

Uzliekam uz vidēja uguns un vārām līdz gaiši brūnai krāsai, apmēram 10-20 minūtes (laiks var atšķirties).

Lai uzzinātu, vai karamele ir gatava – uzpilinām to uz šķīvja. Ja pilieni sacietē – gatavs.

karamelnye-yabloki-5

Iemērcam ābolus karamelē un uzliekam uz cepamā papīra vai sviesta noklātu šķīvi.

Ļaujam karamelei pilnībā atdzist un izbaudām!

Labu apetīti!

Avots: vkunsyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment