Sastāvdaļas:
• 500 g prjaņiki
• 4 banāni (nogatavojušies)
• 500 g krējums (20%)
Pagatavošana:
Sagrieziet šķēlēs banānus un prjaņikus. Kūkas formā ieklāj pārtikas plēvi. Sāc veidot kūkas kārtas: izklāj prjaņiku, skābā krējuma un banānu slāņus.
Atkārtojiet vēl 2 reizes secībā: prjaņiki, skābs krējums, banāni. Tad mēs pārklājam kūku ar pārtikas plēvi un ievietojam ledusskapī uz 6-8 stundām, lai savelkas.
LASI VĒL: Ātri pagatavojama un ļoti garšīga ābolu kūka “Sliņķīte”: sulīga, apetītelīga
Pēc tam noņemiet plēvi, apsmērē ar skābo krējumu un apkaisa ar prjaņiku drupačām (sadrupiniet dažus gabaliņus).
Ja vēlaties, skābajam krējumam var pievienot cukuru.
Labu apetīti!
avots: nastroy.net