6 Zodiaka zīmes, kuru labsirdībai nav robežu

Zivis.

Zivis ir zīme, kuru bez šaubām var nosaukt par visdraudzīgāko. Zivīm ir svarīgi izveidot kontaktu un stipru saikni ar citiem cilvēkiem.

Pēc savas dabas viņi ir ļoti nesavtīgi un vienmēr savas problēmas novirzīs malā, lai pievērstu uzmanību jūsējām. Zivis ir ļoti jūtīgas un gudras.

Uzklausot visu, kas jūs nomāc, viņas noteikti jūs mierinās un padalīsies ar noderīgu padomu. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr līdzpārdzīvo un cenšas saprast savus tuviniekus, kas padara viņus par neticami labsirdīgām personībām.

Vērsis.

Atklāta un gaiša zīme, kuru ir grūti turēt aizdomās par savtīgumu, labsirdības un garīguma trūkumu. Vēršu problēma kā reiz ir tā, ka viņi ir pārāk atklāti, un tas var novest pie viņu sāpinošām sekām.

Sanāk, ka viņu tuviniekiem ir jābūt modriem un jāseko līdzi Vēršu lēmumiem un darbībām: lai viņi netīšām neatdotu visu naudu pirmajam pretimnācējam.

Turklāt šīs zīmes pārstāvji nebūt nav naivi, bet viņu lielās sirdis reizēm traucē viņiem domāt reāli.

Ūdensvīrs.

Šīs zīmes pārstāvji organiski nav spējīgi veikt jebkāda sliktas darbības, viņi ir labsirdīgi pret visiem cilvēkiem, tai skaitā tiem, kuri reiz ir viņiem nodarījuši pāri. Tas sākotnēji izraisa neticību (ja nu tā ir kāda smalka spēle?), pēc tam apsmieklu (vārgulis!), bet pēc tam dziļu cieņu.

Fakts, ka Ūdensvīrs negrib savu laiku tērēt ļaunumam, ir apbrīnas vērts.

Turklāt Ūdensvīrs nebūt nav naivs un bezatbildīgs muļķītis: viņu nav iespējams apmuļķot, un ir viegli saņemt atmaksu. Bet speciāli kādam pāri darīt – tas nav par Ūdensvīru.

Vai jūs piekrītat šim reitingam?

avots: stiriactuale.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment