5 dabīgi produkti, kuri sadedzina taukus tieši ap vēderu

Produkti, kuri palīdzēs jums palikt formā un nenomocīt sevi ar diētām.

Vēlaties notievēt? Jūs neesat vieni – daudzi cilvēki cīnās ne tikai ar svara zaudēšanu, bet arī ar tā noturēšanu, kad tas samazinās.

Diemžēl ātru un vienkāršu risinājumu nav (labākais veids, kā notievēt, ir apvienot diētas un fiziskos vingrinājumus). Daudzi cilvēki steidz izmantot notievēšanas tabletes, zāles un bīstamas diētas, neviena no tām nav efektīva ilgtermiņa perspektīvā, un tām visām var būt nopietnas sekas veselībai.

Tomēr ir savā ziņā vienkārši veidi, ar kādiem jūs varat uzturēt dabīgo jūsu ķermeņa svara zaudēšanas procesu, izmantojot organiskas un dabīgas sastāvdaļas.

Zemāk dots produktu saraksts, kas var jums palīdzēt notievēšanas procesā, jo īpaši, ja tos lietosiet regulāri (bet tomēr mērenos daudzumos – aptuveni viena ēdamkarote dienā).

Ābolu etiķis

Ābolu etiķis ir slavens ar savu lielo pielietojumu skaitu – tā ir universāla sastāvdaļa, un ir daudzi pierādījumi, kas apstiprina tā izmantošanu notievēšanas diētās.

Ziemeļāfrikas kultūrās ābolu etiķi izmanto kā notievēšanas līdzekli jau daudzus gadus. Viena tējkarote vai ēdamkarote ābolu etiķa dienā ir pietiekami.

Svaigs dabīgais medus

Ir pierādīts, ka svaigs dabīgais medus ir veselīgs cukura līmeņa noturēšanā un holesterīna līmeņa līdzsvaram asinīs diabētiķiem.

Svaigs medus satur arī fermentus, kas apstrādātā medū nav, tie spēj palīdzēt saglabāt jūsu zarnu traktu veselu, un jūsu gremošanas ssistēma darbosies labi – tas ir ļoti svarīgi, ja jūs cenšaties notievēt.

Pirms miega apēdiet karotīti medus. Medus palīdz uzlabot miegu, kas ir svarīgi veselīgas vielmaiņas uzturēšanā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment